MARKOMANIA

19.02.2006., nedjelja

Opet ja..

Čudan osećaj.... Kao da sam gost na sopstvenom blogu.. Valjda zato što me dugo nije bilo. Evo, došao sam zbog onih koji se pitaju šta je samnom.. Znate vi dobro markomaniu, da se desilo nesto specialno, odavno bi se raspravljalo o tome, na naslovnoj stranici.. Šalim se..

Šta ima novo? Ima dosta toga, mnogo dogadjaja koji su meni zanimljivi, ali bojim se ne i vama.. I zašto bih vas onda time smarao?

Imam devojku već mesec dana. Dobra je, vredna je, lepa.. Odlična u krevetu.. Da li je reč o idealnoj ženi? Nažalost nije.. Ali dokle god se ne pojavi neka bolja, biću sa njom. Zaslužuje to, stvarno se trudi da naša veza uspe.. Ja blefiram. Već je i sama primetila da sam sve hladniji.. Medjutim, odavno sam je pripremio za to.. u početku veze sam rekao da je to moj najveći problem, ta emocionalna nepismenost. Tako da sam je doveo pred svršen čin: uzmi ili ostavi.. Znam da nije najpoštenije, ali jebiga.. Ima par devojaka koje mi se dopadaju, čujemo se, ali nigde ne žurim.. Kuliram.

Pre neko veče sam bio kod burazera na rodjendanu.. Slavio je 25ti. Bili smo u jednom lokalu, samo nas sedmorica i flaše jegera.. Razbili smo se, mada ja ne volim taj jeger nešto.. Uglavnom, dokazali smo sami sebi da je provod bez riba apsolutno moguć.

Danas sam bio do Marjana, dobio je ćerkicu pre mesec dana, pa sam bio u poseti. Dugo ga nisam video, ima dosta obaveza i oko deteta, i oko žene.. posla.. Što se kaže, upao je u mašinu.. A ima tek 24.

Po ko zna koji put sam doživeo fijasko na kladionici. Počeo sam da slušam predloge drugih, na internetu ali slaba vajda.. Tako da, ako neko ima neki dobar predlog, neka mi javi slobodno na mail.. Biću mu zahvalan. Ponovo sam zapao u finansijsku krizu tako da mi je svaki prihod prekopotreban. Takodje, ako neko zna neke sajtove sa PREDLOZIMA, neka mi takodje jave..Očajan sam... mamigo@yubc.net
- 17:50 - shoot the dog (12) - dal ovde neko klikce? - #

12.02.2006., nedjelja

Zima u Beogradu, bez snega ali bar ima kiše

Čini mi se dok sam bio klinac da je sneg nekako uvek bio veći, dublji, hladniji.. Sećam se onih ogromnih pahulja, od kojih skoro da zaboli glava kada padnu na nju. I grudve su se lepše pravile, takozvane ledenjače su mi bile omiljene; napraviš grudvu i onda je ostaviš da se hladi.. pa onda kad strefiš neprijatelja...uh, ništa sladje!

Tako je to bilo pre nekih desetak godina. Sada ni traga ni glasa od tog snega, ni pahulje nisu kao što su nekad bile.. Danas sneg i kad padne, to je neki nikakav sneg. Mrtvo puvalo od snega! Jebem ti sneg koji se otopi za pola sata...I sav je nekako, mokar, bedan.. ma nije ni beo kako treba! Gledam mog malog brata kako se raduje kad vidi koju pahulju.. jadan, kao hoće da pravi sneška.. kako, kad snega ukupno nije dovoljno palo ni za glavu jebenog sneška belića!

Ali kad nema snega zato ima kiše! Dal ima nešto gore od dosadne februarske kiše? Kad sve smrzne, kad moj punto bez ABS-a proklizava prilikom svakog kočenja.. Jedino je dobro za spavanje... uh, nema ništa lepše od zvuka kapljica kiše na mojim ogromnim krovnim prozorima.. Ponekad mi je toliko lepo da mi se čini kao da prolongiram, odugovlačim sano da ne zaspim.. ležim onako i slušam, milina..

Da stvar bude gora, pre neki dan se u mom gradu spustila tako gusta magla, da je vidljivost bila do 5 metara! Imao sam utisak da sam negde na Islandu ili u Norveškoj, a ne u južnoj Evropi.. Vožnja po takvom vremenu je prava umetnost..
- 19:23 - shoot the dog (15) - dal ovde neko klikce? - #

06.02.2006., ponedjeljak

Markomania na Zlatiboru

Sinoć sam došao. Sedam dana na ovoj lepoj planini su mi tako brzo prošli.. A nije sve izgledalo tako u početku..

Stigli smo u nedelju, za vreme ručka. Soba nam je bila ok, imala je sve što nam je potrebno. Otišli smo do staze, našao sam ski instruktora (instruktorku). Teško sam se kretao sa skijama, mislio sam da se nikad neću uspešno spustiti. Medjutim, vrlo brzo sam ukapirao osnovne stvari, tako da sam posle samo jednog časa naučio da kontrolišem skije, spuštajući se u plugu. Čas se završio, a ja sam otišao na najveću stazu, da vidim koliko znam. Posle nekoliko spusta naučio sam i paralelan zaokret, tako da sam mogao da se spuštam i daleko većom brzinom. Za to vreme, Šomi je iznajmio snowbord, i padao češće nego nova godina na 31. Ne znam odakle mu onoliko volje, bio je sav mokar od snega, ali je ustajao, podizao se i sve ispočetka.

Sutradan sam uzeo još jedan čas, instruktorka se oduševila, pokazala mi je samo još par stvarčica i rekla mi da mi ne treba više nijedan čas. Šomi je takodje odlučio da predje na skije. Naučio sam ga osnovnim pokretima tako da smo mogli zajedno da skijamo. Kasnije smo otišli na klizanje.

Prvih pola sata smo bili kruti i spori, ali smo i to brzo savladali. Upoznali smo dve simpatične devojke iz bg. Meni se dopala plava, prišao sam joj na najjevtiniju foru, kao nespretan sam, umalo da se sudarimo. Tako smo ušli u priču, sve je bilo ok dok nije rekla da ima 30 godina! Jebote, tako mladoliko izgleda! Ali nema veze, nastavili smo da se družimo sa njima..

Uveče smo izašli, i bilo je sablasno prazno. Nigde žive duše, tek u ponekom kafiću se nadje neko društvo. Izgleda da smo promašili sezonu. Raspust je završen, tako da su sve srednjoškolke ostale kod kuće. A i većina studentkinja koje spremaju ispite. Jebiga, ali bar znamo da skijamo..

Kako je vreme prolazilo, sve smo se više oslobadjali na skijama, prolazili smo kroz jednu gustu šumu, to je bio poseban doživljaj. Adrenalin na visokom nivou, jer mala nepažnja te može odvesti pravo do stabla. To je na svojoj koži, tačnije butini osetio Šomi, jer se velikom brzinom zakucao u drvo. Srećom, nije bilo ništa strašno.

I tako, vreme je prolazilo, svaki dan je bio isti: ustajali smo oko 9h, od 10h do 16h smo na skijanju, onda se malo odmaramo u sobi, gledamo tv, izadjemo na piće i spavanje. Medjutim, došao je petak.

Na stazi sam upoznao jednu lepoticu, katarinu. Dogovorili se da izadjemo, nas dvoje i njena drugarica i Šomi. To veče je bilo odlično. Diskoteka Vendome je bila puna, atmosfera sjajna.. Nisam hteo da krećem u ofazivniju akciju na Katarinu, ostavio sam to za Beograd. Cilj mi je bio da se lepo provedem.

Kasnije smo ih ispratili, i onda otišli u drugu diskoteku, ne znam kako se zove. Tamo je bilo dosta devojčica, a ja sam izabrao Sladjanu. Moj tip devojke, bila je vidno raspoložena, nasmejana, ima lepe zube, dobru liniju.. Prišao sam joj, malo smo popričali.. Ostavila mi je broj, i ona je iz bg. Nju nisam slikao:(

Subota je bila slična petku, Zlatibor se napunio, ljudi su došli na vikend. Upoznali smo 2 momka iz Sremske mitrovice, oni su nam pravili društvo na skijanju. Provalili smo i hotel koji ima teretanu i sto za stoni tenis, tako da smo tamo ubijali vreme posle ručka. Uveče smo opet izašli, bilo je ok.

- 11:41 - shoot the dog (35) - dal ovde neko klikce? - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

<veljača, 2006>
PUSČPSN
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Komentari On/Off

Opis bloga

dakle, predpostavljam da sada dobar deo vas zna o čemu pišem. postojim oko godinu ipo dana, napisao sam oko 200 postova do danas, jedan sam od retkih srba na COOL listi.. sve su ovo dokazi da ovaj blog vredi i da nikako nećete uzaludno trošiti vaše vreme čitajući moje tekstove, jer ono što se meni dešava, može se desiti svakome od vas.
markomania, 27.03.2006.

markomania_thebrand@yahoo.com

ICQ 219 236 102

MSN themarkomania@hotmail.com


markomania predlaze:

statistika

pesme koje volim:

November rain, GnR

When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same

'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain

We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain

But lovers always come and lovers always go
An no one's really sure who's lettin' go today
Walking away

If we could take the time to lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time...on your own
Do you need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time...on my
own Sometimes I need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone

And when your fears subside
And shadows still remain
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only oneKissing a fool, George Michael

You are far.
When I could have been your star,
You listened to people,
Who scared you to death, and from my heart.
Strange you that you were strong enough,
To even make a start.....
But you'll never find, peace of mind,
Til you listen to your heart.

People...

You can never change the way they feel
Better let them do just what they will.
For they will,
If you let them steal your heart from you.....

People...

Will always make a lover feel a fool,
But you knew I loved you.
We could have shown them all,
We should have seen love through.

Fooled me with the tears in your eyes,
Covered me with kisses and lies,
So good....bye....
But please don't take my heart.
You are far.
I'm never gonna be your star.
I'll pick up the pieces, and mend my heart.
Maybe I'll be strong enough,
I don't know where to start.
But I'll never find, peace of mind,
While I listen to my heart.
People....
You can never change the way they feel.
Better let them do just what they will.
For they will,
If you let them steal your heart....
And people....
Will always make a lover feel a fool,
But you knew I loved you.
We could have shown them all.

But remember this, every other kiss,
That you ever give, long as we both live,
When you need the hand of another man,
One you really can surrender with,
I will wait for you, like I always do,
There something there, that can't compare,
With any other.......

You are far.
When I could have been your star,
You listened to people,
Who scared you to death, and from my heart.
Strange that I was wrong enough,
To think you'd love me too...........
You must have been.........
kissing................................... a fool


Roxanne, Sting (ali verzija koju peva g.michael)
Roxanne

You don't have to put on the red light
Those days are over
You don't have to sell your body to the night

Roxanne

You don't have to wear that dress tonight
Walk the streets for money
You don't care if it's wrong or if it's right

Roxanne

You don't have to put on the red light

I loved you since I knew you
I wouldn't talk down to you
I have to tell you just how I feel
I won't share you with another boy
I know my mind is made up
So put away your make up
Told you once I won't tell you again
It's a bad way

Roxanne

You don't have to put on the red light

Roxanne

You don't have to put on the red light